DAVY

De indringende ogen van een schoenbek ooievaar 


120x90 cm 

Olieverf op linnen

2023

 

Prijs: € 6500,-"Davy" is een opvallend olieverfschilderij dat de majestueuze schoenbek ooievaar tot leven brengt op een doek van 120x90 cm. De kleine details en levendige kleuren vangen de essentie van deze prachtige vogel, waardoor een fascinerende visuele ervaring ontstaat voor kunstliefhebbers en natuurliefhebbers.

 

Terwijl je naar "Davy" kijkt, zul je merken dat je wordt meegesleept in de diepten van het schilderij. De schoenbekooievaar, met zijn intense blik, gluurt door een sluier van veren, waardoor een gevoel van mysterie en intrige ontstaat. Elke penseelstreek weerspiegelt een diepe waardering voor de schoonheid van deze bijzondere vogel.

 

Het schilderij “Davy” is een unieke creatie, met precisie en passie vervaardigd. Het is niet zomaar een schilderij; het is een statement, een gespreksstarter en een symbool van de delicate balans tussen kunst en natuur. De grootte van 120x90 cm zorgt ervoor dat "Davy" de aandacht trekt en een middelpunt wordt in elke ruimte, of het nu je woonkamer, kantoor of galerij is.

 

Breng de betovering van "Davy" in je omgeving en laat zijn aanwezigheid je ruimte transformeren. Verhoog je huis of kantoor met de tijdloze schoonheid van dit olieverfschilderij en laat het een gekoesterd onderdeel worden van je kunstcollectie.
  • Ingelijst in een houten baklijst. Een handgeschilderde zwarte baklijst is mogelijk met een meer prijs van €75 

  • Het kunstwerk is het originele, unieke olieverf schilderij. Er worden nu of in de toekomst geen reproducties of prints uitgebracht van dit schilderij. 

  • Het is voorzien van een handtekening en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

  • Doordat elk (computer) scherm anders is, kunnen kleuren afwijken.

  • Dit schilderij is eventueel van dichtbij, te bekijken in mijn atelier in Vessem

  • Het schilderij kan opgehaald worden in mijn atelier maar kan ook bij jou thuis worden bezorgd (wereldwijd).

Hieronder zie je wat inspiratie foto's om te laten zien hoe Davy in elk interieur past. MISSCHIEN is dit ook iets voor je:Bekijk meer olieverf schilderijen

Deel Davy met je vrienden: